У львівських школах розпочинають проводити уроки за проектом «Навігатор по етикетках» (графік занять) Романа Куць

Цього тижня львівські школярі, повернувшись із канікул, безкоштовно отримали нові тематичні зошити «Навігатор по етикетках» із курсу «Охорона здоров’я».  Завдання у зошиті розроблені так, щоб мотивувати школярів проаналізувати власний споживчий кошик, звернути увагу на здоровий збалансований раціон та навіть власноручно розробити етикетки якісних продуктів харчування. Львівські школярі в захваті від тематичних зошитів «Навігатор по етикетках». 


За структурою зошит складається із 7 блоків, кожен із яких присвячений різним категоріям продуктів: хліб, хлібобулочні вироби, печиво та дріжджі, молоко, кисломолочні продукти та морозиво, овочі та фрукти, м'ясо та риба, бакалія та олія, кава, кавові напої та чай.

«Фішка» уроків за методикою «Навігатор по етикетках» у тому, що виробники надають школярам свої продукти, щоб діти інтерактивно працювали з упаковкою, вивчали, аналізували та осмислювали з чого складаються готові до споживання продукти харчування.

Партнери проекту «Навігатор по етикетках» - львівські виробники споживчих брендів – «Любляна» концерну  «Хлібпром», ТМ «Лімо», ТМ «Шувар», ТМ «Галка», ТМ «Львівські дріжджі», ТМ «Майола», ТМ «Ярич» та ТМ «Арсен freshmilk». 

Навчально-методичний центр освіти Львова запрошує партнерів,  журналістів та експертів  на відкриті уроки до львівських шкіл, щоб продемонстувати ефективність нової інтерактивної методики навчання школярів за «Навігатором».

Детальніше можна дізнатися у Валентини Олійник, методиста Навчально-методичного центру освіти міста Львова, тел. для довідок: 067 734 73 55.

Орієнтовний графік проведення уроків за проектом «Навігатор по етикетках»

№1

Правила здорового харчування

№2

Раціональне харчування.

Роль води

ССЗШ №75

Джульєтта Олійник

30.10

13.45

№3

Вуглеводи у харчуванні.

Хліб і хлібобулочні вироби.

Печиво

СШ №99

СШ №7

Ірина Гавдульська

Дзвеніслава Писарчук

7.11

7.11

13.20

10.30

№4

Білки у харчуванні.

Молоко і молочні продукти.

Морозиво

СЗШ №90

СШ №72

ЛСШ «Надія»

Ірина Лебідь

Галина Просвірова

Лідія Голосова

17.11

13.11

15.11

8.30,9.25

9.00

11.55

№5

Вітаміни і мінерали у харчуванні.

Овочі і фрукти

СЗШ №97

НВК «Софія»

СШ №20

Ірина Кук

Лілія Полюга

Оксана Кай

23.11

24.11

28.11

9.55

8.15

9.45

№6

М'ясо і рибні продукти у харчуванні.

Харчові отруєння

СЗШ №63

СШ №99

Віра Зонтікова

Лариса Гольштейн

27.11

27.11

13.20

10.30

№7

Ліпіди у харчуванні. Олії.

Значення інших продуктів бакалії. Сіль. Цукор.

Чай, кава, какао.

ССЗШ №15

Гімназія «Галицька»

Ганна Граб

Ірина Гончарук

5.12

1.12

14.45

11.25

Найпопулярніші новини сьогодні

21 Листопада, 2017 Вівторок
20 Листопада, 2017 Понеділок
більше новин