Тест-драйв закладів Львова: ідемо на бізнес-ланч в "Ратушу"

Ресторан "Ратуша" у Львові: все, що ви хотіли знати про меню, ціни, інтер'єр та обслуговування


Після перерви 032 відновлює свій некомерційний спецпроект “Тест-драйв закладів Львова” і сьогодні ми розкажемо вам про ресторан “Ратуша”, що на площі Ринок, 1. 

Нагадаємо, що цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження  від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!

Заклад відкрили у грудні 2014 року в самій ж Ратуші. Тут просто та світло. Високі вікна. Є квіти. 

Загалом у ресторані кілька залів. У найбільшій залі можна побачити фотографії, які розповідають про історію цієї будівлі. 

Свого часу, ми тут записували інтерв'ю і пили каву із депутатом ЛМР Любомиром Босаневичем. Кава тоді була смачна. Тому ми вирішили перевірити, як ж тут готують і що у ресторані можна замовити на обід. 

У ресторані є перші та другі страви, салати, закуски, бізнес-ланчі, десерти та великий вибір напоїв. 

Холодні закуски у ресторані можна замовити від 55 грн і до 275 грн. 

Салат “Цезар” з куркою у цьому закладі коштує 105 грн, а “Грецький” - 95 грн. Салат з курячої печінки та яблучно-грушевим пюре обійдеться вам у 85 грн. 

У “Ратуші” ви можете замовити 300 грам вареників за 50 грн або скуштувати перші страви, вартість яких коливається від 30 до 60 гривень. 

На друге у ресторані можна замовити рибу або м'ясу, вартість коливається від 110 до 190 гривень. 

А за 25 грн можна взяти гарнір – картоплю по-селянськи з часником та зеленню. 

На десерт у ресторані можна скуштувати тірамісу за 60 грн, морозиво із рідким шоколадом за 50 грн , особливий сирник за 50 гривень тощо. 

Бізнес-ланч із двох страв на вибір коштує 60 грн, а із трьох – 69 грн.  Вибрати можна салат, першу страву і другу страву. 

Ми вирішили замовити два бізнес-ланчі із двох страв. Один – це салат з шинкою та пекінською капустою і курячий бульйон з локшиною. Інший – це такий ж салат і стейк горбуші із тушкованими овочами. До речі, до страв щоразу приносять хліб. Безкоштовно. 

Ось, як виглядало наше замовлення:

Щоб пройти до вбиральні потрібно спочатку вийти із залу і пройтися коридором. У ресторані є дві вбиральні – одна для чоловіків – інша – для жінок. 

У вбиральнях чисто та прибрано. Є мило та тепла вода, що помити руки. 

За два бізнес-ланчі ми заплатили 120 грн. 

Оцінка в Google - 4,7.

Графік роботи: з 10:00 до 23:00.

Літній майданчик: є. Але якщо ви замовляєте бізнес-ланч, то подається він тільки в приміщенні. 

І ще трохи фото, як виглядає ресторан:

І насамкінець про загальні враження від закладу.

Ратуша – дуже затишний ресторан, де смачно  готують та лояльні ціни. Ще тут чисто та комфортно (працює кондиціонер). Втім, чекати коли ж тобі принесуть замовлення дуже довго. Якщо у вас обмаль часу і ви хочете швидко поїсти, то сюди йти НЕ варто. Замовлення тут треба дуже довго чекати – часто близько 20 хв, а згодом і можливості розрахуватись. Можемо припустити, це зумовлено тим, що в обід тут людно, а на залі працює всього лише два офіціанти.

Знову ж таки, якщо ви хочете замовити в обід щось не із бізнес-ланчу, то треба чекати на замовлення до 30 хв. Так, коли ми прийшли сюди, то хотіли замовити рибну юшку на обід. Офіціант відповів, що її принесуть, але треба буде чекати орієнтовно півгодини. 

***

Нагадаємо, що у коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.

Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" ви знайдете ТУТ.

Текст та фото: Ірина ТРУШ. 

Найпопулярніші новини сьогодні

Сьогодні
19 Листопада, 2018 Понеділок
більше новин